Lidmaatschap

Wat heb je er aan?                                                              Inschrijfformulier

De UDCN is een actieve club. De clubwinkel beschikt over een uitgebreid archief waarin voor elke Rus wel een handleiding te vinden is. Het assortiment vind je op deze website in het "Ledengedeelte"
De club volgt uiteraard alle ontwikkelingen op het gebied van de Russen en familie. Nieuws over importkanalen, leveranciers van onderdelen en relevante wetgeving vindt via de club zijn weg naar de leden.

Elk jaar zijn er vier meerdaagse treffens ergens in het land. Vaste programmapunten zijn een mooie toerrit, de BBQ en het kampvuur. Vriendschappelijke contacten en technische informatie zijn inbegrepen.  Er zit niet voor niks een zijspan aan het merendeel van de Russen. Kinderen en huisdieren zijn, mits welopgevoed, zeer welkom.

Per jaar organiseert de club een sleuteldag in het voorjaar in het midden van het land. Daar zijn altijd een paar deskundige leden aanwezig om leden met technische problemen met raad en daad bij te staan. Verder wordt er een zandhappertjes rit georganiseerd in Brabant in het voorjaar en wordt er deelgenomen aan activiteiten van andere soortgelijke clubs.

Overal in Nederland is binnen een straal van zo’n veertig kilometer een UDCN-steunpunt. Dit zijn ter zake deskundigen die leden met raad en daad bijstaan bij pechgevallen en andere motor gerelateerde problemen.

Last but not least geeft de UDCN vier keer per jaar het clubblad “ Russian Twin” uit en zo nodig een digitale Nieuwsbrief. De Russian Twin is een aardig boekje op A5-formaat, met onder andere informatie, ledenverhalen en technische tips. Daarnaast kun je als lid jezelf abonneren op de Digitale nieuwsbrief die je op de hoogte houdt.

De UDCN lid van de MAG (Motorrijders ActieGroep), zij behartigen onze belangen in het politieke landschap en daarvoor steunen wij ze jaarlijks met een bijdrage vanuit de club, gebaseerd op het aantal leden.

Het lidmaatschap van de de UDCN kost:

Volwassene via incassomachtiging (vanaf 01-2016) € 22,50
Leden zonder incassomachtiging (vanaf 01-2016) € 25,00
Leden buitenland betalen een toeslag van  €   5,00
 
Het lidmaatschap loopt van januari tot januari. Inschrijfformulieren zijn te downloaden via onderstaande links. Invullen van deze formulieren en retournering naar het daarin vermeldde adres volstaat om lid te worden. Behalve het inschrijfformulier voor het lidmaatschap kun je hier ook een machtigingsformulier invullen zodat de contributie automatisch wordt ingehouden. Leden in het buitenland betalen kunnen geen gebruik maken van een machtiging, maar betalen een toeslag van 5,- ivm de hogere verzendkosten.Download hier je inschrijfformulier
vul het in en stuur het naar de ledenadministratie:

Of scan het formulier en mail het naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Maak terwille van de leesbaarheid GEEN foto met je telefoon

Inschrijf-incasso formulier   Word97

Inschrijf-incasso formulier in PDF

Inschrijf-incasso formulier in PDF (invulbaar met Acrobat Reader)
LET OP: Sla het formulier onder een andere bestandsnaam op
voordat je het als bijlage verstuurt.

Wat doet de club voor U?

Meer informatie nodig, mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.