Clubwinkel

Clubwinkel

Kleding en dergelijke wordt niet meer op Treffens verkocht. Dit gaat via de nieuwe webshop verlopen. Dit is uitbesteed via de Firma Spreadshirt. Daarmee doe je dus als lid zaken, niet met de UDCN. Zij zijn verantwoordelijk voor de maatvoering, druk en levering van de door je bestelde producten. Ook voor garanties etc. moet je bij hen zijn.

Deze keuze geeft ons meer variëteit in producten en meer flexibiliteit in maatvoering, kleuren etc. Gevolg is wel dat wij als club geen actieve bemoeienis meer hebben met de productie en levering van artikelen.

Wij, als UDCN, bepalen wel welke beelden er in de webshop beschikbaar gesteld worden.

Omdat een ieder individueel bestelt is het aantal mogelijkheden veel groter en kun je, naast de standaard ontwerpen, er ook voor kiezen een gepersonaliseerd ontwerp te maken.

Er zijn nu 16 verschillende beelden beschikbaar die op ongeveer 150 verschillende artikelen kunnen worden geprint.

Bestelprocedure :

  1. De bestelprocedure is heel eenvoudig.
  2. Klik op de link om naar de Webshop te gaan.
  3. Kies het beeld dat je wilt printen
  4. (standaard zie je maar 6 beelden. Even op “Laat alle ontwerpen zien” klikken)
  5. Kies waarop je het wilt printen, controleer de maatvoering van het product goed voor je besteld. Kijk ook goed naar de voorbeelden of dit echt is wat je wilt.

Let op kleuren etc.

Als je meer wilt kunt je personaliseren, dit doe je door te klikken op het potlood naast de voorbeeldafbeeldingen. Je kunt dan bv. een tweezijdige bedrukking kiezen door een ander aanzicht of ontwerp erbij te kiezen voor bedrukking.

  1. Daarna verloopt de bestelprocedure als bij iedere andere webshop. Na je keuzes gemaakt te hebben verschijnt een totaalprijs en de andere bestelgegevens die het systeem nodig heeft

    Heel veel plezier met je aankopen,

    UDCN Bestuur